GİRESUN / DERELİ - Dereli Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

MURAT MINDIZ - Öğretmenevi ve ASO Müdürü

17.11.1975 tarihinde Giresun´da doğdu.İlkokul 3.sınıfa kadar Merkez Sıvacı Köyü okulunda 5.sınıfı Gazipaşa İlkokulu´nda bitirdi.Atatürk Lisesi´ndeki Ortaokul öğreniminden sonra Liseyi Giresun Ticaret Lisesi´nde tamamladı.Üniversite öğrenimini 1997 yılında KTÜ Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde Lisans mezuniyetini alarak tamamladı.Askerlik vazifesini İstanbul Hadımköy´de kısa dönem er olarak yerine getirdi.Sırasıyla;Yağlıdere Akpınar BSİO Md.Yet.Öğretmenliği,Yağlıdere Akdarı Köyü BSİO Md.Yet.Öğretmenliği,Dereli Bahçeli Köyü BSİO Öğretmenliği,Dereli Şht.İsmail Hakkı ÖZTOPAL YİBO Öğretmenliği öğretmenlik görevlerini tamamladı,öğretmenlik görevlerinden sonra İlk idarecilik görev yeri olan Giresun  Merkez Sayca İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcısı olarak 2008 yılında yöneticiliğe başladı.2010-2012 yılları arasında KTÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması Ekonomisi Yüksek Lisans Öğrenimini tamamladı.08.12.2014 tarihinde  İlk defa ve yeniden Müdür Atamaları çerçevesinda Duroğlu Şht.Zafer KONAK İlkokulu´nda Okul Müdürü olarak göreve başladı.4 yıllık görevin ardından 02.07.2019 tarihinde aynı okulda yeniden Müdür olarak görevlendirildi.2019 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi "Acil Durum ve Afet Yönetimi" Önlisans Eğitimini tamamladı.2023 yılı Yeniden Müdür Atamaları çerçevesinde Dereli Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğüne Kurum Müdürü olarak atandı.01 Ağustos 2023 tarihinde buradaki görevine başladı.Evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.